Reserves

CAL FORNER

CAL MARQUÈS

Tria la casa on vols fer la teva estada i omple el formulari amb les teves dades.
En un termini màxim de 24 hores contactarem amb tu per confirmar la reserva.
També pots fer la reserva per telèfon (+0034 635 55 69 55)
Per qualsevol dubte, pots Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb nosaltres.
Estarem encantats d’ajudar-te!
Preus: a partir de 36€/persona.
Consulteu segons temporada.
Formulari de Reserva

He llegit i accepto les Condicions

Accepto la Política de Privacitat


CONDICIONS DEL CONTRACTE D’ARRENDAMENT TEMPORAL DE L’ESTABLIMENT D’AGROTURISME DEL CASTELL RESORT

  • El contracte d’arrendament temporal té validesa des de les 17h del dia d’arribada fins les 17h del dia de sortida. Aquestes hores poden ser modificades, a prèvia petició per part del client, si l’arribada de nous clients ho permet i amb l’acceptació dels propietaris.
  • Per a la confirmació la reserva és necessari abonar el 30% de l’import total de l’estada. La resta de l’import haurà de ser abonat en la seva totalitat en el moment d’entrar a l’establiment.
  • A l’arribada a l’establiment, el client dipositarà en poder del propietari una fiança de 300 euros que li serà retornada un cop finalitzada l’estada, sempre i quan no hi hagi desperfectes a la casa, mobles, instal·lacions i estris.
  • El lloguer inclou els mobles i els estris de cuina i menjador, així com les despeses que se’n derivin d’aigua, gas, electricitat i calefacció. També inclou la roba de llit, tovalloles, paper de wàter i paper de cuina, així com els materials de neteja de la cuina i de la llar.
  • El client tindrà cura de l’immoble, del mobiliari i de tots els estris, instal·lacions i equipaments que disposa l’allotjament. Contràriament, tindrà l’obligació de reposar o pagar els desperfectes ocasionats.
  • El recinte de la piscina està tancat amb clau i en el moment d’entrada a la casa es realitza l’entrega d’aquesta clau. El receptor de la clau és el responsable de l’ús i el control de la piscina, i que dins del recinte els menors d’edat estiguin permanentment sota la vigilància d’un adult.
  • No s’admeten animals.
  • Cal notificar al propietari si a l’allotjament hi ha més persones de les convingudes.
  • El client deixarà lliure la casa a l’hora i dia acordat un cop finalitzada l’estada i lliurarà les claus als propietaris.